PO-VO-Event | Waar PO en VO de handen in één slaan!

PO-VO-Event | Waar PO en VO de handen in één slaan!

Op woensdag 15 mei 2024 vindt het PO-VO-Event plaats. Een inspirerende middag waar onderwijsprofessionals waardevolle inzichten, ideeën en kennis delen.

Het wordt een middag van elkaar, voor elkaar en vooral ook met elkaar. Informeel, toegankelijk en gezellig. Er staat een mooi programma voor je klaar. Een mix van directe interactie, waarbij je de aangeboden kennis meteen in voor jou toepasbare tips kunt omzetten, en inspirerende lezingen van ervaringsdeskundigen. En uiteraard: voldoende tijd om vragen te stellen, contactgegevens uit te wisselen en je nieuwe inzichten met je collega’s te bespreken. Een dag die je als onderwijsprofessional niet wilt missen!

Meld je nu aan voor het PO-VO-Event

30 06-Kennismarkt: ruilhandel voor kennis, ideeën en inzichten

We trappen af met de 30 06-Kennismarkt. Hier vind je verschillende kraampjes. Niet met kaas, vis of brood, maar kraampjes boordevol kennis, ideeën en inzichten. Onderwijsprofessionals uit onze regio bemannen de stands. Zij delen een casus die indruk op hen gemaakt heeft, een inzicht wat helpt bij je dagelijkse werk of een ervaring die voor iedere onderwijsprofessional van toegevoegde waarde kan zijn. Op de marktplattegrond ga je precies zien over welke onderwerpen de verschillende marktkraampjes informatie bieden. Ga vooral het gesprek aan met de marktkoopmannen en -vrouwen! Zo haal je precies die informatie op die je iedere dag bij jouw werk kunt toepassen.

Heb je zelf een onderwerp waarover je jouw kennis of ervaring wilt delen? Meld je dan aan voor een kenniskraam op de 30 06-Kennismarkt! Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Laat je meevoeren en inspireren!

Na heerlijk over de 30 06-Kennismarkt gestruind te hebben, is het tijd voor twee inspirerende voordrachten, waarbij samenwerken, inclusie en het benutten en bieden van kansen centraal staat. We hebben niet de minste sprekers voor je vast kunnen leggen! We verwelkomen deze middag Abbie Chalgoum en Alfons Timmerhuis:

Abbie Chalgoum

Abbie is spreker, acteur, docent economie en wiskunde en schrijver. Hij vertelde zijn levensverhaal in het ontroerende boek ‘Ik blijf bij je’. Abbie begint zijn verhaal in 1983 en neemt je mee tot het moeilijkste moment in zijn leven. Hij kijkt terug en stelt steeds de vraag waarom hij niet gezien is. Zijn persoonlijke, beklemmende verhaal gaat over inclusie, kansengelijkheid en hoe je dat aanpakt in de klas.

Alfons Timmerhuis

Alfons Timmerhuis heeft gedurende zijn loopbaan vanuit veel verschillende perspectieven naar het onderwijs gekeken: als leerkracht, remedial teacher, intern begeleider, directeur, docent/trainer, projectleider, consultant en bestuurder heeft hij in en voor het po, vo, mbo en hbo gewerkt. Hij heeft in het speciaal onderwijs en het regulier onderwijs gewerkt en daarmee een bijzondere expertise opgebouwd die hij met ons deelt. De inspirerende lezing van Alfons over inclusiever onderwijs sluit aan op het verhaal van Abbie: hij gaat dieper in op de achterliggende theoretische benadering en hoe deze kennis jou als onderwijsprofessional praktisch helpt in je dagelijkse werk.

Even napraten

De lezingen van Abbie en Alfons geven je gegarandeerd stof tot nadenken. Nieuwe inzichten die je met je collega’s wilt delen, gedachten die je vorm wilt geven. Dat alles doe je tijdens de netwerkborrel. Een informele afsluiting van een inspirerende dag. Stel je vragen, zoek elkaar op. Ga het gesprek met elkaar aan: welke kansen zie jij? Welke mogelijkheden ziet een collega? We leren van met en van elkaar.

Aanmelden

Zoals je leest: het gaat een mooie, leerzame middag worden. Onmisbaar voor iedere onderwijsprofessionals!
Ben jij erbij? Meld je dan nu hier aan!

PO en VO organiseren dit event samen met Buro Bombarie.

Programma

Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

14.00 – 14.15 uur     Ontvangst
14.15 – 15.30 uur     30 06-Kennismarkt
15.30 – 16.15 uur     Spreker: Abbie Chalgoum
16.15 – 17.00 uur     Spreker: Alfons Timmerhuis
17.00 – 18.00 uur     Netwerkborrel

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 15 mei 2024
  • Tijd: 14.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Noordkade Veghel

 

Meer informatie

Houd je mailbox, onze website en/of onze socials in de gaten voor meer informatie. Heb je nog vragen? Of mooie ideeën om het event nóg waardevoller te maken? Mail dan naar info@burobombarie.nl. We horen graag van je!

Namens de organisatie,
Jeroen van der Cruijsen, Carla Harbers, Carlo Janssen en Rianne Maas

PO-VO-Event | Waar PO en VO de handen in één slaan!

 SWVVO3006Kleurenbalk_opzekop